ICA Maxi Nacka - En butik som ständigt ligger i framkant!  

Butiken öppnade den 13 november 2002 och vi är stolta över att kunna kalla oss Sveriges modernaste stormarknad. Som kund eller medarbetare hos oss upplever du en ljus butik med stark färskvaruprägel, rymliga ytor och luftig miljö.Vi är otroligt stolta över vår saluhall där vårt varumärke NACKAS EGNA står för ett mathantverk och kvalitet. I vår saluhall arbetar ca 80 personer och våra avdelningar är:

  • Café/restaurang - här serveras frukost, lunch och fika under hela dagen. Vi serverar bland annat mat från vårt kök och bröd från vårt bageri.

  • Bageri/konditori - här bakar vi dagsfärskt bröd från grunden, tårtor samt bakelser för alla festliga tillfällen.

  • Köket - här lagar vi dagligen högklassig mat som vi sedan säljer i matlådor eller matkassar i vår butik för alla tillfällen

  • Delikatessen - här säljer och tipsar våra matkunniga medarbetare våra kunder om kött, charkuterier och delikata ostar över disk.

  • Fisk - här finns exklusiva fiskar och skaldjur i variation, smarriga röror och andra fiskrätter som våra proffsiga medarbetare säljer till våra kunder.

 

Vår vision: Att alltid vara först och främst - som butik, servicegivare, arbetsplats och samhällsmedborgare.

Vår mission: Vi ska ge våra kunder Nackas bästa matupplevelse. 

 

Högsta kvalitet med Nackas Egna 

På Maxi ICA Stormarknad Nacka har vi en märkning som garanterar ett sortiment med hög kvalitet och är gjorda från grunden av vår kunniga personal. Ett riktigt hantverk kan vi lova. Produkterna har fått märkningen Nackas Egna. 

Vi på Maxi Nacka vill erbjuda de bästa produkterna gjorda från grunden i butiken. Unika varor som bara finns på Maxi Nacka. Produkterna finns runt om i hela butiken – i avdelningarna delikatess, bageri, köket, fisk, caféet och skafferiet.

 

Nackas Egna catering - Du står för gästen, vi står för festen!

Med ett brett urval av mat och godsaker från vår saluhall erbjuder vi catering som passar till varje tillfälle när du vill bjuda på något gott. Våra duktiga kockar, bagare och konditorer arbetar står redo för att tillgodose dina önskemål.

Vår matkultur & matfiolosofi är att skapa en catering där vi grundar i den svenska mattraditionen, men samtidigt följer vi med stor nyfikenhet trender och matnyheter. Vi hämtar det bästa från Sverige, blandar med nya influenser och skapar moderna klassiker med alltid hög kvalitet.

Beställ catering från ICA Maxi Nacka

Beställ kvalitativ och smakrik catering till Nacka med omnejd på ICA Maxi Nacka webbshop. Klicka på Vanliga frågor och ta reda på mer.